Unde esti: Prima pagina > Biografie

Biografie

Sorin Toma s-a nascut in 1961. La varsta de 19 ani a descoperit frumusetea muntilor din Romania si a aparut pasiunea de a merge la munte.

Tot atunci, a simtit nevoia sa imortalizeze frumusetile pe care le descoperise si a inceput sa fotografieze, aparatul de fotografiat devenind "prietenul" sau cel mai drag.

Inainte de 1989, a devenit membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania. Inca de atunci, a promovat imaginea Romaniei in spectacole "diason" organizate in diferite centre culturale din Bucuresti.

Dupa anul 1989, urmeaza o perioada de cautari, timp in care, pasionat de imagine a continuat sa-si imbunatateasca tehnica si mijloacele artistice, astfel incat in anul 2001 castiga Concursul National de Fotografie organizat de Mediafax - Chivas Regal, pe sectiunea hobby. Acest moment a fost decisiv in schimbarea meseriei si devine fotograf profesionist, urmand pasiunea de o viata pentru imagine.

In anii care s-au scurs din 2001, portofoliul lui Sorin Toma a crescut exponential, aparatele si obiectivele cu care lucreaza fiind cele mai performante. Promoveaza in continuare imaginea Romaniei, fiind coautor la o serie de albume si autor al albumelor "Romania care ne inconjoara" si "Bucuresti, dragostea mea!" sponsorizate de grupul Veolia, " Traditii&Perspective" sponsorizat de Holcim Romania. Participa la spectacole si Megaspectacole la solicitarile clientilor, precum si la diverse evenimente organizate de acestia. Realizeaza la comanda fotografii publicitare si de "corporate".

Clientii sunt mari companii, agentii de publiciate, banci precum: Holcim Romania, Petrom Gas, Romcar, Unicredit Tiriac Bank, Aviva, Ministerul Afacerilor Externe, Societatea Nuclear Electrica, Momentum, Publicis, Stage Expert.

Magazin electronic creat de SiteLab

Programare si design :: Sitelab